Met recht vertrouwd

Notaris voor bedrijf en particulier in Prinsenbeek

De expertise van Prinsenhof is breed. U kunt voor al uw notariële zaken bij ons terecht. Als u een bedrijf wilt oprichten of als u gaat samenwonen of trouwen bijvoorbeeld. Maar ook als u een huis gaat kopen, een nalatenschap wilt afwikkelen of advies nodig heeft op het gebied van notariaat, estateplanning en mediation, zijn wij er voor u. In alle gevallen kunt u rekenen op deskundig advies.

Over Prinsenhof

Prinsenhof is midden jaren ’80 opgericht en is thuis in de regio West-Brabant. Voorheen stond het kantoor bekend onder de naam Roelen Notarissen en Van Gogh Notarissen & Adviseurs. Sinds 1 januari 2015 is onze naam gewijzigd in Prinsenhof notarissen.

Het kantoor bedient naast Prinsenbeek ook Princenhage, De Haagse Beemden (winkelcentrum Heksenwiel) en de gehele gemeente Breda. Ook vanuit Etten-Leur, Rijsbergen en Rijen weet men Prinsenhof goed te vinden.

Onze jarenlange ervaring staat garant voor deskundige dienstverlening, hoe specifiek uw vraag ook is. Wij staan voor kwaliteit, flexibiliteit, korte lijnen en persoonlijke aandacht.

De adviezen van Prinsenhof zijn altijd helder, op maat en gebaseerd op de laatste inzichten. Ons kantoor opereert onafhankelijk en ons team is benaderbaar en professioneel. 

Het allerbelangrijkste: uw persoonlijke situatie en wensen zijn altijd ons uitgangspunt. Binnen de wet- en regelgeving zoeken we de oplossing die u het optimale resultaat biedt.

Prettig en oplossingsgericht, dat is waar Prinsenhof voor staat.

Heeft u overdag geen tijd? Dan kunt u ook 's avonds bij ons terecht. Vraag naar de mogelijkheden. 

Afspraak maken