Met recht vertrouwd

De mensen achter uw notariskantoor in Prinsenbeek

Notarissen zijn niet alleen maar wandelende wetboeken. Een goede notaris is vanzelfsprekend bekend met de laatste juridische regels, maar heeft ook oog voor uw unieke situatie. Geen twee relaties zijn hetzelfde en geen organisatie is identiek aan een andere. Prinsenhof houdt uw wensen in het vizier bij het adviseren en het opstellen van uw notariële documenten.

Oog voor uw unieke situatie

Tot voor kort maakte Prinsenhof deel uit van Roelen Notarissen en Van Gogh Notarissen & Adviseurs. Het kantoor is verder ongewijzigd gebleven. Hoewel onze kantoornaam nog vrij nieuw is, is ons team dus zeer ervaren en deskundig. U bent bij ons een mens, geen nummer of dossier; een menselijke benadering staat bij Prinsenhof voorop.

De sfeer op ons kantoor is prettig en informeel. We werken met een klein team en zorgen er te allen tijde voor dat u zich op uw gemak voelt. Omdat ons werk erg specialistisch is, nemen we graag de tijd om u alles goed uit te leggen. Bovendien verdiepen wij ons van tevoren goed in uw dossier. Alleen met een grondige kennis van uw zaak kunnen we u het beste advies garanderen.

Prinsenhof notarissen in Prinsenbeek verzorgt alle notariële zaken voor particulieren en bedrijven in de regio West-Brabant. Of u nu woonachtig bent in Breda , Etten-Leur, Rijsbergen, Zundert, Gilze, Rijen, Roosendaal of Bergen op Zoom, mede dankzij onze ruime openingstijden zijn wij goed bereikbaar voor iedereen. Ons kantoor bevindt zich op twee minuten rijden van Rijksweg A16. Parkeren is gratis en voor de deur.

A.R.N.J. (Alain) Rouppe van der Voort

A.R.N.J. (Alain) Rouppe van der Voort

arv@prinsenhofnotarissen.nl

A.M. (Anne-Marie) Snel

ams@prinsenhofnotarissen.nl