Met recht vertrouwd

De mensen achter Prinsenhof

Notarissen zijn niet alleen maar wandelende wetboeken. Een goede notaris is natuurlijk bekend met de laatste juridische regels, maar heeft daarnaast oog voor uw unieke situatie. Geen twee relaties zijn hetzelfde en geen organisatie is identiek aan een andere. Prinsenhof houdt uw wensen in het oog bij het adviseren en het opstellen van de notariële documenten.

Oog voor uw unieke situatie

Tot voor kort maakte Prinsenhof deel uit van Roelen Notarissen en van Gogh notarissen & adviseurs. Hoewel onze kantoornaam dus vrij nieuw is, is het team zeer ervaren en deskundig. Het kantoor is verder ongewijzigd.

De menselijke benadering staat voorop: u bent bij ons een mens, geen nummer of dossier. De sfeer op het kantoor is prettig en informeel. We werken met een klein team en zorgen er met zijn allen voor dat u zich op uw gemak voelt. Omdat ons werk vrij ingewikkeld is, vinden we het extra belangrijk dat we de tijd nemen om u alles uit te leggen. Bovendien verdiepen wij ons van tevoren graag goed in uw dossier. Alleen door grondige kennis van uw zaak kunnen we u het beste advies garanderen.

Prinsenhof notariaat | estateplanning | mediation verzorgt alle notariele zaken voor geheel West-Brabant. Of u nu woont in Breda, Etten-Leur, Rijsbergen, Zundert, Gilze-Rijzen, Roosendaal of Bergen op Zoom, door onze ruime openingstijden zijn wij voor iedereen bereikbaar. Ons kantoor bevindt zich op twee minuten van Rijksweg A16. Parkeren is gratis en voor de deur.