Met recht vertrouwd

Notaris voor bedrijf en particulier

De expertise van Prinsenhof is breed. U kunt voor alle notariële zaken bij ons terecht. Als u een bedrijf wilt oprichten, of als u gaat samenwonen of trouwen bijvoorbeeld. Maar ook als u een huis gaat kopen, een nalatenschap wilt afwikkelen of advies nodig heeft op het gebied van notariaatestate planning en mediation zijn wij er voor u. In alle gevallen kunt u rekenen op deskundig advies.

Over Prinsenhof

Prinsenhof, dat wortels heeft tot midden jaren ’80, is thuis in de regio west Brabant. Voorheen stond het kantoor bekend onder de naam Roelen, notarissen en van Gogh notarissen & adviseurs. Vanaf 1 januari 2015 is onze naam gewijzigd in Prinsenhof notariaat | estateplanning | mediation..

Het kantoor bedient naast Prinsenbeek ook bijvoorbeeld Princenhage, De Haagse Beemden (winkelcentrum Heksenwiel) de gehele gemeente Breda. Ook uit Etten-Leur, Rijsbergen en Rijen weet men Prinsenhof te vinden. 

Wij staan voor kwaliteit, flexibiliteit, korte lijnen en persoonlijke aandacht. Onze jarenlange ervaring staat borg voor deskundige dienstverlening, hoe specifiek uw vraag ook is.

Ons kantoor opereert onafhankelijk en het team is benaderbaar en professioneel. De adviezen van Prinsenhof zijn altijd helder, op maat en gebaseerd op de laatste inzichten.

Het allerbelangrijkste: uw persoonlijke situatie en wensen zijn altijd ons uitgangspunt. Binnen de wet- en regelgeving zoeken we de oplossing die u optimaal resultaat geeft.

Heeft u overdag geen tijd? Dan kunt u ook 's avonds bij ons terecht. Vraag hiervoor naar de mogelijheden.

Prettig en oplossingsgericht, dat is waar Prinsenhof voor staat.